Sobota 04. prosince. Svátek má Barbora.

Trinity Bank okamžitě reaguje na rozhodnutí ČNB a zvyšuje sazbu na spořicím účtu na 2,08 % p.a.

Banky 04.11.2021 | 16:51 0 Komentářů

Trinity Bank, stejně jako po minulém zasedání České národní banky, ihned reaguje na zvýšení úrokových sazeb ČNB a zvyšuje sazbu na spořicím účtu na 2,08 % p.a. Jako první banka tak nyní nabízí možnost spořit bez omezení výše vkladu i jakýchkoliv dalších podmínek a při tom mít finance kdykoliv k dispozici. Spořicí účet Výhoda+ s úrokovou sazbou 2,08 % p.a. je tak cestou, jak se lze bránit prudce rostoucí inflaci.

V souladu s naší strategií opět zvyšujeme sazby. Již čtvrtstoletí se zaměřujeme na nadstandardní zhodnocení financí našich klientů a snažíme se na vývoj trhu reagovat vždy obratem,uvádí zakladatel Trinity Bank Radomír Lapčík.

ČNB nečekaně razantně zvýšila úrokové sazby a jedná se o nejvýraznější jednorázové zvýšení úrokové sazby od června 1997, což bankám otevírá prostor pro citelné navýšení úročení vkladů klientů. Trinity Bank reaguje mezi tuzemskými bankami nejrychleji a nejvelkoryseji, když nově nabízí nejvyšší úrok na spořicím účtu na trhu 2,08 % p.a.,komentuje Lukáš Kovanda, člen Národní ekonomické rady vlády a hlavní ekonom Trinity Bank.