CZK/€ 25.440 +0,26%

CZK/£ 30.298 +0,39%

CZK/CHF 26.480 +1,03%

10. 07. 2024

Revolut v Česku představuje první celoevropský věrnostní

Revolut, globální finanční aplikace s více než 40 miliony zákazníků po celém světě, dnes představil RevPoints, celoevropský věrnostní program debetních karet na několika trzích EHP, včetně Česka. Tato nová iniciativa umožňuje zákazníkům proměnit své každodenní výdaje v mimořádné odměny, včetně leteckých mil a exkluzivních slev na cestování, Pobyty, Zážitky a další.

RevPoints nabízí široké a dostupné možnosti pro každý lifestyle a preference – bez nutnosti kreditní karty. Zákazníci mohou převést své body RevPoints do více než 30 věrnostních programů leteckých společností, včetně Českých aerolinií (dostupné s Flying Blue) a mnoha dalších, díky čemuž je cestování dostupnější než kdy dříve, a to i přes prudce rostoucí ceny letenek. Body RevPoints lze navíc vyměnit za výrazné slevy na prémiové prázdninové Pobyty a nezapomenutelné Zážitky prostřednictvím sekce Lifestyle aplikaci Revolut.

V závislosti na plánu mohou zákazníci získat až 1 bod za každé utracené CZK 25 a své výdělky dokonce urychlit směnou drobných na body, plněním zábavných výzev v aplikaci nebo rezervacemi s Pobyty a Zážitky v aplikaci.

Noví zákazníci mohou začít svou cestu s 3 000 body (ekvivalent 3 000 leteckých mil nebo až 60 € ve slevách na cestování) po provedení 150 způsobilých transakcí. Zákazníci navíc mohou získat až 10 000 bonusových bodů, když upgradují svůj plán a během prvních 90 dnů dosáhnou výdajového cíle.

Pro ty, kteří mají plán Ultra, odměny raketově rostou. Zákazníci, kteří utratí CZK 63 000 měsíčně, mohou získat až 30 000 RevPoints ročně – dost na bezplatnou zpáteční cestu z Evropy do New Yorku nebo slevu až CZK 15 000 na hotel.

Od zkušebního spuštění v září 2023 zákazníci Revolutu získali na sedmi evropských trzích více než 1 miliardu RevPoints a téměř 120 milionů bodů již uplatnili.

Christopher Guttridge, generální ředitel produktů Lifestyle v Revolutu, řekl: „V Revolutu se snažíme pomáhat lidem vytěžit ze svých peněz maximum. RevPoints jsou nastaveny tak, aby proměnily každodenní výdaje na věci a zážitky, které lidé milují. Na rozdíl od mnoha věrnostních programů zpřístupňujeme RevPoints všem tím, že zajišťujeme, aby zákazníci mohli maximalizovat výhody používání Revolutu jako svého primárního bankovního účtu, aniž by potřebovali kreditní kartu.“

Zákazníci Revolutu s plány Premium, Metal a Ultra dostanou nejen odměnu za své každodenní výdaje navíc body RevPoints, ale také řadu předplatných, která zahrnují Financial Times, Tinder, NordVPN a další. Od svého spuštění Revolut pokračuje v rozšiřování partnerských výhod dostupných v rámci programu a přibývají další předplatná.