Neděle 11. dubna. Svátek má Izabela.

Řešení EMONEY GROUP bylo vybráno do finále prestižní soutěže Contactless & Mobile Awards 2015

Investice 11.03.2015 | 10:32 0 Komentářů

Technické řešení EMONEY GROUP vybrala porota mezi dalšími 130 soutěžícími prestižní odborné soutěže “Contactless & Mobile Awards 2015“. Soutěžní projekt nese název „Contactless Brain in the Cloud” (iCEIBA) a byl nominován v kategorii digitální ekosystém. (Tisková zpráva: EMONEY GROUP)

Projekt iCEIBA byl vyvinut kvůli efektivnějšímu a snazšímu propojení většinou oddělených systémů chytrých karet (zejména v hromadné dopravě) s dalšími systémy a aplikacemi (např. mobilní aplikace apod.) Hlavním cílem je zejména naprostá volnost výběru koncového zařízení pro využívání služeb, tedy mobilního telefonu, čipové karty, tabletu apod. Tato zařízení může používat jak uživatel, tak poskytovatel služby, což na straně poskytovatelů umožňuje výraznou redukci nákladů. Pro implementaci iCEIBA také není nutná žádná úprava již vybudované infrastruktury daných systémů.

„Naše řešení je velmi šikovné a flexibilní. Umožňuje propojení světa mobilních aplikací a systémů čipových karet, jako je třeba pražská Opencard. Ceníme si toho, že projekt iCEIBA vznikl díky naší intenzivní spolupráci se společností SAMSUNG,“ vysvětlil Christian Senly, technický ředitel EMONEY GROUP.

První ročník soutěže Contactless & Mobile Awards (CMA) se konal v roce 2011. Klání je sponzorováno společností VISA Europe a je určeno firmám a organizacím, které nejlépe dokáží zavést bezkontaktní a NFC technologie do běžného života. Umístění v soutěži přináší nominovaným ocenění za inovativní přístup a výraznou podporu kredibility v oboru.

Mezi finalisty letošního ročníku se umístily společnosti Smartlink, Transport for London, ING Bank, MSI Global, Cubic, BitPay a další.

Absolutní vítěze porota vyhlásí na slavnostním večeru (CMA) 28. dubna 2015.

Seznam finalistů: http://contactlessintelligence.com/cma-finalists-2015/

Více o soutěži: http://contactlessintelligence.com/