Čtvrtek 22. října. Svátek má Sabina.

RENOMIA získala ocenění Pojišťovací makléř roku 2013

Pojištění 23.05.2014 | 18:43 0 Komentářů

Společnost RENOMIA, a. s., největší pojišťovací makléř na českém trhu,  byla oceněna prestižním titulem Pojišťovací makléř roku 2013. Jiřina Nepalová, zakladatelka a ředitelka RENOMIA, převzala toto ocenění pro nejlepšího pojišťovacího makléře při slavnostním vyhlášení výsledků soutěže Pojišťovna roku 2013. (Tisková zpráva: RENOMIA)

RENOMIA zvítězila v hodnocení odborníků z řad pojišťoven a posuzována byla zejména kvalita práce, úroveň komunikace, odbornost a znalosti makléře. Tímto umístěním společnost navázala na předchozí ocenění TOP 5 Pojišťovací makléř roku 2012 a Pojišťovací makléř roku 2011.

„První místo v anketě Pojišťovací makléř roku 2013 je pro nás velkou ctí, neboť dokazuje, že nejen klienti RENOMIA, ale i odborníci z oboru oceňují naši profesionalitu a nadstandardní spolehlivé služby. Zároveň je pro nás výzvou, abychom se i nadále snažili zdokonalovat naše služby pro klienty a zvyšovali naši odbornost ve všech směrech,“ komentovala vítězství Jiřina Nepalová, ředitelka společnosti RENOMIA.