Neděle 25. října. Svátek má Beáta.

RENOMIA získala ocenění Business Superbrands

RENOMIA, a. s., největší česká pojišťovací makléřská společnost, potvrdila svou pozici výjimečné a úspěšné značky ziskem prestižního ocenění Business Superbrands. Hlavním rozhodovacím kritériem je přitom preference zákazníků a názor odborné poroty. (Tisková zpráva společnosti Renomia)

Společnost RENOMIA, a. s., získala cenu Czech Business Superbrands Award 2014, kterou každoročně uděluje Komise expertů Business Brand Council programu Czech Superbrands. Tato komise je složená z odborníků s dlouholetými zkušenostmi v oblasti brand marketingu, zástupců profesních organizací, špičkových kreativců a expertů na oceňování značek. Cena je udělována nejlepším B2B značkám působícím v České republice. Hlavním kritériem soutěže jsou preference zákazníků a názor odborné poroty. Společnosti jsou pro udělení tohoto ocenění nominovány na základě obchodních výsledků, nemohou si tedy o nominaci samy žádat.

Díky této ceně se RENOMIA zařadila do skupiny elitních značek, které mohou sloužit jako příklad úspěšného rozvíjení a dynamického vylepšování brand image. „Ocenění Czech Business Superbrands Award si velmi vážíme. Dokazuje silné povědomí o značce RENOMIA na trhu a je pro nás potvrzením vysoké kvality naší práce a spokojenosti našich klientů i obchodních partnerů,“ komentoval ocenění Pavel Nepala, managing partner společnosti.