CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/£ 29.501 -0,13%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

10. 11. 2016

RENOMIA SRBA: Zprostředkované pojistné ve výši 14 mil. EUR během devíti měsíců a dvě nová zastoupení v Rumunsku

Společnost RENOMIA SRBA v Rumunsku letos také otevřela dvě nové pobočky ve městech Temešvár a Ilfov.

„Temešvár je jedním z nejdůležitějších rumunských měst a otevřít zde své zastoupení bylo důležitým krokem k rozvoji společnosti. Naše stávající zastoupení v Bukurešti již bylo nedostačující pro kontakt s klienty ze sousedních měst. Stejné důvody nás vedly k otevření další pobočky ve městě Ilfov. Na čem nám záleželo nejvíce, bylo nalézt kvalifikované odborníky jak se zkušenostmi s vedením a prodejem, tak s morální bezúhonností a sounáležitostí s našimi firemními hodnotami,“ uvedl Gheorghe Grad, Country Manager pro Rumunsko z RENOMIA SRBA.

Pobočku v Temešváru vede Felicia Borobar, která dříve zastávala různé pozice v Allianz-Tiriac, GROUPAMA či CertAsig. Ilfov bude mít na starosti Bogdan Ghindaru, který má 16leté zkušenosti v pojišťovnictví včetně vedení poboček ve společnostech ASTRA a ASIROM.

„Každodenní prací naplňujeme strategii, kterou jsme zavedli počátkem letošního roku a stejným dílem se zaměřujeme na zprostředkování korporátních produktů a rozvoj prodejní sítě. Rozvíjíme také zemědělskou divizi a vycházíme vstříc požadavkům našich klientů, kteří dnes tvoří vyvážené a stabilní portfolio,“ dodal Grad.

Tisková zpráva: RENOMIA