Úterý 21. září. Svátek má Matouš.

Rekordní FÉR půjčky již od 5,99 % RPSN přichází s Garancí snížení sazby o 1 %

Banky Sberbank 13.02.2017 | 12:14 0 Komentářů

FÉR půjčky minulý rok zažily boom. Nyní zahajují další sezónu s novou Garancí snížení sazby o 1 %. Klientům s FÉR půjčkami, kteří kdykoliv během splácení FÉR půjčky nebo FÉR konsolidace dostanou lepší konkurenční nabídku, Sberbank sazbu nejen srovná, ale ještě sníží o 1 %.

Objem sjednaných FÉR půjček minulý rok vzrostl více než dvojnásobně. Tento rok FÉR půjčky pokračují v rekordních číslech a navíc je doplní nový benefit – Garance snížení sazby o 1 %. Pokud klient dostane kdykoliv během splácení FÉR půjčky od konkurence lepší nabídku, Sberbank nabídku srovná a zlevní ještě o 1 % až na minimální možnou výši 5,99 % RPSN.

FÉR půjčky si našly na trhu pevné místo. Zájem klientů o FÉR půjčky byl minulý rok obrovský.  Ukazuje se, že být FÉR se vyplatí. Každý zájemce o FÉR půjčky hned ví, jakou sazbu získá. A to pouze na základě zvolení financované částky a doby splatnosti. Klienti to oceňují, stejně jako různé benefity, které jim půjčky zlevní. Náš nový benefit nabízí nejen srovnání konkurenční nabídky, ale cenu ještě snížíme o 1 % “ uvádí Roman Knaus, ředitel oddělení retailových  produktů ve Sberbank.

Nová Garance snížení sazby o 1 % platí pro nově sjednané FÉR půjčky a FÉR konsolidace. Převedením svých stávajících půjček do Sberbank mohou klienti okamžitě ušetřit, ale také získají možnost, že jejich půjčka může být vždy výhodnější než u konkurence. Garanci snížení sazby o 1 % mohou klienti využít během splácení i opakovaně.

Trh se spotřebitelskými úvěry se neustále vyvíjí. Půjčka je většinou závazek na několik let a proto chceme klientům nabídnout co největší pocit férovosti, jistoty a výhodnosti. Již delší dobu říkáme, že na penězích záleží. A to neznamená pouze to, že máme nulové poplatky a férové ceny. Důležité je, že nás klienti vnímají jako banku, se kterou zůstávají dlouhodobě,“ dodává Roman Knaus.