Sobota 16. ledna. Svátek má Ctirad.

RAIFFEISENBANK STARTUJE PODNIKATELSKÉ DNY ZVÝHODNĚNÝCH ÚVĚRŮ

Banky 29.03.2017 | 12:29 0 Komentářů

V průběhu celého dubna bude Raiffeisenbank nabízet živnostníkům a malým firmám
s ročním obratem do 50 milionů korun úvěry za zvýhodněných podmínek. A to v rámci tradičních Podnikatelských dnů, které banka úspěšně pořádá již několik let. Noví i stávající klienti tak mohou získat slevu ve výši 1 procentního bodu z úrokové sazby u úvěrů s limitem do 2 milionů Kč a slevu 0,5 procentního bodu z úrokové sazby u úvěrů s vyšším limitem či bonus 3 000 Kč v případě, že klient úvěr zajistí.

Kampaň Podnikatelské dny se v minulých letech setkala s velkým ohlasem. Nárůst žádostí o úvěr se ve srovnání se stejným obdobím předchozích let zvýšil přibližně o čtvrtinu“, uvádí segmentový manažer Raiffeisenbank Tomáš Němčík a dodává: „Díky zvýšené poptávce klientů po financování jsme dosáhli rekordních prodejů v následujících měsících, a proto i letos věříme, že kampaň bude úspěšná a uspokojí potřeby podnikatelů, kterým touto nabídkou pomáháme v rozvoji jejich byznysu.“

Zvýhodněné sazby a bonus mohou klienti získat, pokud si v období kampaně nechají na pobočce Raiffeisenbank připravit orientační propočet a následně podepíší žádost o podnikatelský úvěr, a to od 1. do 30. dubna 2017. Poté musí nejpozději do 30. června 2017 podepsat úvěrovou smlouvu.

Tisková zpráva Raiffeisenbank