Úterý 22. června. Svátek má Pavla.

RAIFFEISENBANK SE STALA PARTNEREM KLÁRY SPILKOVÉ

Banky Raiffeisenbank 07.04.2016 | 11:40 0 Komentářů

Raiffeisenbank se pro letošní golfovou sezónu stala partnerem nejlepší české golfistky Kláry Spilkové, která bude Českou republiku reprezentovat nejen
na prestižních golfových turnajích po celém světě, ale také na Letních olympijských hrách v brazilském Rio de Janeiru.

Jsem velmi rád, že se Raiffeisenbank jako tradiční podporovatel golfu v České republice stala partnerem Kláry Spilkové pro rok 2016. Jde o další krok a logické vyústění naší snahy o vzestup a popularizaci tohoto ušlechtilého sportu, jemuž u nás tato mladá a talentovaná sportovkyně v dámské kategorii dlouhodobě kraluje,“ říká Igor Vida, generální ředitel Raiffeisenbank, a dodává: „Kromě velkých a prestižních turnajů bude letos Klára Spilková reprezentovat Českou republiku i na olympiádě v Riu. Takovou jedinečnou kombinaci zdravého a atraktivního sportu a mladého nadějného talentu s nepřehlédnutelným potenciálem, je zajisté dobré podporovat a dále rozvíjet.“

Raiffeisenbank se zaměřuje především na náročnější a movitější klientelu, která má zájem o vysokou kvalitu služeb, aktivní správu svých financí a profesionální poradenství. Tito klienti většinou vyznávají aktivnější způsob života, k němuž sport a zdravý pohyb rozhodně patří. Golf je tedy jasnou volbou pro strategický směr sponzoringu, kterým se banka vydala. Tento sport navíc plně koresponduje s novou strategií značky banky.

Pokud bychom se podívali na segmentaci hráčů a fanoušků golfu, pak téměř 70% podíl tvoří vysokoškolsky vzdělaní lidé, dále převládají muži nad ženami v poměru 64 % ku 36 %, jsou to rovněž lidé s vyššími a středními příjmy a nejvíce jich je ve věku od 25 do 54 let. Právě na tuto cílovou skupinu se chceme zaměřovat a díky sponzoringu golfu být nejen na greenech ještě více a výrazněji vidět,“ říká marketingová ředitelka Raiffeisenbank Hana Kovářová.

Nejedná se přitom o úplně nový směr – Raiffeisenbank je totiž partnerem českého golfu již více než pět let. Je dlouholetým partnerem České golfové federace, letos se stala generálním partnerem D+D Real Czech Masters, Czech Challenge a Slovak Challenge, dlouhodobě pořádá pro své klienty a obchodní partnery golfové turnaje, které se v průběhu let již staly tradicí a jsou mezi hráči velmi oblíbené. Banka je rovněž partnerem několika významných golfových hřišť v České republice.