CZK/€ 25.265 +0,14%

28. 11. 2016

Subjekty:

RAIFFEISENBANK PŘEDSTAVUJE NOVINKU PRO ZAČÍNAJÍCÍ INVESTORY

Raiffeisenbank připravila novinku pro prvoinvestory a konzervativní klienty, kteří přemýšlí, jak začít s investováním. Nový produkt KOMBIVKLAD v sobě spojuje investici do fondů a termínovaný vklad s úrokem 4 % p.a. Produkt je ideální pro začínající investory, pro které může představovat odrazový můstek ke klasickým investičním produktům.

„V prostředí rekordně nízkých úrokových sazeb klesá poptávka po klasických spořicích produktech. Klienti tak začínají stále více obracet svou pozornost k možnosti zhodnocovat své prostředky přes investiční produkty. Někteří z nich se ale obávají vyšší míry rizika. Především pro tuto skupinu klientů je určen náš nový produkt, který kombinuje konzervativní termínovaný vklad s investicí do našich fondů,“ říká segmentový manažer Jan Michelfeit.

KOMBIVKLAD představuje kombinaci investice do podílových fondů Raiffeisen investiční společnosti a tříměsíčního termínovaného vkladu s bonusovým úrokem ve výši 4 % p.a. Princip produktu spočívá v tom, že klient si uloží na termínovaný vklad částku o stejné výši, kterou investuje do fondů. Přestože je nabídka určená především začínajícím investorům, KOMBIVKLAD může využít kdokoliv, třeba již investující klient.

Parametry produktu:

• Minimální výše investice: 50 000 Kč
  • Maximální výše investice: bez omezení
  • Maximální výše vkladu: ve výši investice
  • Délka vkladu: 3 měsíce
  • Úrok na termínovaném vkladu: 4 % p.a.
  • Měna investic i vkladu: CZK
  • Klient musí mít u banky vedený běžný účet typu eKonto