Sobota 17. dubna. Svátek má Rudolf.

Raiffeisenbank otevřela novou pobočku v Krnově

Banky Raiffeisenbank 13.07.2015 | 09:56 0 Komentářů

V souladu se svou strategií být klientům co nejvíce na blízku a rozšiřovat svá zastoupení v regionech otevřela Raiffeisenbank na Hlavním náměstí v Krnově zcela novou pobočku. U příležitosti zahájení provozu předala ředitelka pobočky Iveta Doleželová starostce města Janě Koukolové Petrové šek na třicet tisíc korun. Tyto finanční prostředky věnuje Raiffeisenbank na podporu dětí a mládeže v Krnově.

„Rozšiřováním naší pobočkové sítě se snažíme vycházetvstříc klientům, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu před internetovým bankovnictvím,“ vysvětluje ředitelka nové pobočky Raiffeisenbank v Krnově Iveta Doleželová a dodává: „Naše nová pobočka je samozřejmě navržena tak, aby odpovídala potřebám dnešních klientů. Velmi nám záleží na tom, aby se klienti u nás cítili příjemně a odcházeli maximálně spokojeni.“

Novou pobočku naleznou klienti na Hlavním náměstí naproti budově městského úřadu. Jedná se o první obslužné místo Raiffeisenbank vKrnově. Otevřeno bude každý všední dena klienti zde získají plnohodnotný servis a profesionální poradenství. V současné době má Raiffeisenbank v České republice síť 120 poboček, jejich počet plánuje i nadále rozšiřovat.

Adresa pobočky: Hlavní náměstí 97/36, 791 04 Krnov

Den