CZK/€ 25.235 -0,12%

01. 02. 2018

Subjekty:

Raiffeisenbank obměňuje svou „Rolls-Royce“ kartu

Kreditní Kartu MasterCard World Elite začala Raiffeisenbank nabízet klientům svého privátního bankovnictví Friedrich Wilhelm Raiffeisen (FWR) již v roce 2012. Na základě aktuálních potřeb klientů nyní tuto vysoce prestižní kreditní kartu nahrazuje kartou debetní. Nová karta zaujme exkluzivním designem se stříbrným logem MasterCard, jehož použití je limitováno právě pro nejprestižnější karty.

„Z důvodu nižšího zájmu o využívání kreditních karet u klientů privátního bankovnictví jsme původní kreditní kartu nahradili kartou debetní. Karta MasterCard World Elite Friedrich Wilhelm Raiffeisen zůstává i nadále nejprestižnější kartou na českém trhu. Vedle exkluzivního designu karty se uživatelé mohou těšit na Concierge služby, vstupy do letištních salonků a bezkonkurenční je zejména rozsah benefitů v oblasti pojištění,“ říká Jan Remr, ředitel privátního bankovnictví FWR.

Věděli jste, že Raiffeisenbank
byla první banka v ČR, která klientům nabídla prestižní platební kartu MC World Elite?

Asistenční služba Concierge představuje služby osobního asistenta a je určena klientům, kteří chtějí ušetřit svůj drahocenný čas. Dále zahrnuje zajištění ubytování, salonek pro hotelové jednání, pronájem auta i s řidičem, zaslání daru, květin nebo právní asistenci či překlad po telefonu. V rámci Concierge klient dále získává např. aktuální zpravodajství, asistenční služby pro případ nenadálých situací, cestovní poradenství nebo informace o golfových hřištích. Služba Concierge je dostupná nepřetržitě.

„V posledních letech se klienti mnohem častěji zaměřují na kvalitu servisu. Tento trend
se projevuje především u zahraničních investorů, kteří tvoří 20 % našich privátních klientů. Právě proto přicházíme s debetní kartou, která by měla úrovní poskytovaných služeb uspokojit ty nejnáročnější klienty,“
komentuje dále novou debetní kartu Jan Remr.

Od ostatních karet se karta MasterCard World Elite Friedrich Wilhelm Raiffeisen odlišuje především výší pojistných limitů. Cestovní pojištění zahrnuje nadstandardně vysoké krytí léčebných výloh a to až do výše 30 milionů korun a zahrnuje i léčebné výlohy spojené s rekreačními sporty. Dále kryje pojištění odpovědnosti za škodu až do výše 2 milionů korun, pojištění osobních věcí, právní pomoci či úrazové pojištění. Pojištění se vztahuje i na spolucestující rodinu, kdy každý z nich má svůj limit.

Součástí benefitů je i bezplatný vstup do Raiffeisen lounge salónku na letišti Václava Havla v Praze a taktéž služby programu LoungeKey, díky kterému mají klienti možnost zvýhodněného vstupu do více než 880 letištních VIP salonků ve více než 450 městech po celém světě. V neposlední řadě mohou klienti využít atraktivní slevy a výhody u obchodníků zařazených do programu VIP Premium RB Club.