Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

Raiffeisenbank nově nabízí bezkontaktní i kreditní karty

Banky Raiffeisenbank 21.01.2014 | 13:16 0 Komentářů

Raiffeisenbank od poloviny ledna začala vydávat své kreditní karty nově s bezkontaktní technologií. Bezkontaktní jsou nově všechny tři typy vydávaných karet, stávající majitelé karet mohou na nové přejít jednoduše a zdarma.

„Kreditní karty s bezkontaktní technologií budeme automaticky vydávat všem novým klientům. Bezkontaktní debetní karty vydáváme již téměř rok, zaznamenáváme pozitivní reakce klientů a proto jsme rádi, že v souladu s naší strategií zaměřenou na nadstandardní kvalitu služeb můžeme klientům výhody bezkontaktní technologií nabídnout nově i u kreditních karet,“ uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Romana Lantorová.

Platební karty s bezkontaktní technologií umožňují zaplacení nákupu v hodnotě do 500 Kč bez zadání PIN rychleji a pohodlněji.  Klient v obchodě s terminálem pro bezkontaktní platby pouze přiloží kartu ke čtečce terminálu a má zaplaceno. V současné době lze takto v České republice platit na více než 30 tisících platebních terminálech.

„Stávající majitelé kreditních karet EASY, STYLE a DE LUXE mohou využít možnost bezplatně přejít na novou bezkontaktní kreditní kartu, stačí kontaktovat pobočku či infolinku banky,“ dodala Romana Lantorová.

Bezkontaktní technologii budou obsahovat všechny tři typy nabízených kreditních karet – karta EASY, STYLE i DE LUXE.  Kreditní karty Raiffeisenbank jsou považovány za jedny z nejlepších na českém trhu především kvůli rozsahu nabízených služeb. Klienti mohou získat mj. až 2 % zpět ze svého nákupu, součástí karet je balíček pojištění včetně pojištění nejlepší ceny či pojištění prodloužené záruky. S programem Sphere Card získávají klienti slevy až 50 % v síti více než  10000 obchodů, součástí kreditních karet jsou také asistenční služby.

„Kreditní karty tak nejen při cestách do zahraničí vhodně doplňují nabídku eKonta  KOMPLET, kde mají klienti výběry z bankomatů všech bank v ČR i v zahraničí zdarma. Vybírat z bankomatů tak mohou výhodně pomocí debetních karet, na přímé platby u obchodníků jsou vhodné kreditní karty,“ dodala Romana Lantorová.