CZK/€ 25.305 -0,06%

11. 04. 2017

Subjekty:

RAIFFEISENBANK NABÍZÍ STUDENTŮM NOVÝ PRÉMIOVÝ ÚČET ZDARMA

Raiffeisenbank nahradila od 1. dubna letošního roku své studentské konto novým vylepšeným účtem eKonto STUDENT PREMIUM. Tento prémiový účet mohou studenti používat kdekoliv na světě bez zbytečných poplatků, ať už za jeho vedení či za výběry peněz z bankomatů.

Standardem trhu je v případě studentských kont vedení účtu zdarma, Raiffeisenbank však jde ještě dále a jako první reflektuje i specifické potřeby studentů, kteří často v průběhu studia cestují do zahraničí.

S ohledem na specifické potřeby studentů jsme vytvořili nové eKonto STUDENT PREMIUM. Touto nabídkou vycházíme vstříc potřebám mladých lidí a přinášíme jim takové služby, které reálně využijí. Jako jediná tuzemská banka nabízíme účet pro studenty, jehož vedení je zdarma nejen v korunách, ale též v dalších osmi měnách, a který obsahuje neomezený počet výběrů ze všech bankomatů všech bank v České republice i v zahraničí,“ popisuje Erik Klein, segmentový manažer Raiffeisenbank.

Díky unikátní funkci multiměnového účtu stačí jednoduše aktivovat v internetovém bankovnictví například eurovou měnovou složku, převést si na ni eura a pak ji plně využívat. Účet, resp. bankovní systém Raiffeisenbank, automaticky rozpozná, že je klient v zahraničí a začne při platbách čerpat eura. Když se klient vrátí do ČR, účet opět automaticky začne využívat koruny. Není tedy třeba chodit na pobočku nebo mít více platebních karet k více účtům.

Kromě již zmiňovaných výběrů z bankomatů nabízí eKonto STUDENT PREMIUM zdarma i jednu příchozí nebo odchozí SEPA platbu měsíčně, takže klientovi může na účet přijít výplata nebo grant v eurech a nic za to nezaplatí.

Vedení účtu eKonto STUDENT PREMIUM je zdarma – stačí, aby klient uskutečnil pouze tři odchozí platby z účtu v kalendářním měsíci, mezi které patří například výběry z bankomatů nebo platby kartou v obchodě či elektronické tuzemské transakce. Pokud klient podmínku aktivity nesplní, může výhod eKonta STUDENT PREMIUM také naplno využívat, jen to bude s poplatkem 49 Kč za daný měsíc. V rámci účtu studenti získávají také neomezený počet elektronických transakcí a při sjednání spořicího účtu eKonto FLEXI, jehož vedení je též zdarma, výhodný úrok až 0,75 % p.a.