Pátek 18. června. Svátek má Milan.

RAIFFEISENBANK JE NEJLEPŠÍ BANKOU ROKU 2016

Banky Raiffeisenbank 06.09.2016 | 15:48 1 Komentář

Z letošního již osmého ročníku cen Hospodářských novin s názvem Nejlepší banka 2016 si Raiffeisenbank odnesla hned dvě nejvyšší ocenění. Podařilo se jí nejen zvítězit v hlavní kategorii soutěže – a stát se tak Nejlepší bankou roku – ale zároveň i obhájit loňský titul Klientsky nejpřívětivější banka roku. Raiffeisenbank uspěla v konkurenci dalších osmnácti bank. O jejím vítězství rozhodly jak hospodářské ukazatele, které svědčí o stabilitě, zdraví a síle banky, tak i celkový přístup v oblasti péče o klienty.

„Uspět na dnešním vysoce konkurenčním českém bankovním trhu není nijak jednoduché. O to více si získaných ocenění vážím. Jsou důkazem toho, že jdeme správnou cestou,
že jsme transparentní a klientům nabízíme precizní bankovnictví, spolehlivý servis i nejvýhodnější produkty a služby,“
říká generální ředitel Raiffeisenbank Igor Vida a dodává: „Raiffeisenbank je ve skvělé kondici. Máme všechny předpoklady a hlavně schopnosti dále růst a být vedoucí bankou v oblasti kvalitní obsluhy movitých klientů v České republice. Rád bych poděkoval především našim klientům za jejich dlouholetou důvěru a samozřejmě také zaměstnancům za výjimečnou a skvěle odvedenou práci.“

Ceny Hospodářských novin s názvem Nejlepší banka 2016 se letos vyhlašovaly již poosmé. Projekt má za cíl podpořit rozvoj bankovního a pojišťovacího sektoru, poskytnout veřejnosti ucelený obraz o finančním trhu a pomoci se snadněji orientovat v produktech a službách, které finanční instituce nabízejí. Prvenství získá jen ta banka, která dokáže nabídnout klientům nejvýhodnější produkty a služby, kvalitně s nimi komunikuje, je pro ně dostupná a současně vykazuje dobré hospodářské výsledky. V rámci ocenění se analyzuje celá řada číselných údajů, které poskytují ucelený obraz o jednotlivých finančních institucích.
O výsledku tedy rozhodují stovky objektivních dat a ukazatelů.

Jeden komentář: “RAIFFEISENBANK JE NEJLEPŠÍ BANKOU ROKU 2016”

1. Šalamoun napsal:

Raiff… Nejlepší banka roku 2016 ? To přece nemůže nikdo myslet vážně! …“ klientům nabízíme precizní bankovnictví, spolehlivý servis „. To určitě: Klientovi banka již měsíce zadržuje nepochopitelně statisícové částky,na pobočce se jeden vymlouvá na druhého,nikdo nic neví,vedoucí se zapírá a když se domluví termín návštěvy na pobočce na daný den a hodinu,klient si udělá čas, na minutu se dostaví,tak dotyčný má prý dovolenou, nový termín- je v terénu.Když na urgence dojede až zástupce mateřské Raiff. z Vídně!, nechce tomu uvěřit, co se na pobočce děje a garantuje, že bude hned napraveno,druhý den bude určitě v pořádku na účtu. Jak odjede, druhý den není nic, ani další dny. Jeden úředník se vymlouvá na druhého, jindy „na počítače „. Tak to trvá měsíce, a dodnes (24.11.2016) stejný stav. Telefonát do Vídně – tam podivení: to snad nemůže být pravda. Přitom u zákazníků klienta této banky nabíhají nezaplacením včas jejich pohledávek úroky, penále.V Bance nezájem Takto ta Nejlepší banka roku 2016 funguje. Jak pak musí ty další v pořadí, asi raději ani nechtít vědět.Přitom na výše zde uvedené existují i písemné doklady. Neuvěřitelné co se dnes na netu až prezentuje.A roz­hodně to nebude ojedinělý případ.