Úterý 27. července. Svátek má Věroslav.

Raiffeisen investiční společnost získala do svého realitního fondu další nemovitost

Investice 16.06.2021 | 12:19 0 Komentářů

Na začátku června přibyla do portfolia Raiffeisen realitního fondu již pátá nemovitost, která je rozšířením stávajícího objektu Galerie Písek. Výstavba, a následný nákup, nové nemovitosti s plochou 1 850 m2 byla plánována již v rámci nákupu objektu Galerie Písek v zimě roku 2017. V novém objektu jsou umístěny dvě velké prodejní jednotky – House a Sinsay. Aktuální pronajímatelná plocha v této lokalitě je 9 000 m2.

Raiffeisen realitní fond je nabízen od léta 2017 a pod správou má celkový majetek v hodnotě téměř 2,5 miliardy korun. Ve fondu jsou aktuálně nemovitosti ve třech lokalitách – retailový park v Brně, nákupní centrum v Písku a průmyslové objekty u Plzně.

„Tento nákup je dobrou zprávou pro všechny naše investory. Velmi intenzivně pracujeme na dalších akvizicích do realitního fondu, a pokud vše půjde podle našich očekávání, tak bychom fond rádi otevřeli dalším investorům již ve druhém pololetí letošního roku,“ prozrazuje Jaromír Sladkovský, ředitel Raiffeisen investiční společnosti.

Veškeré informace k Raiffeisen realitnímu fondu jsou zveřejněny na: https://www.rb.cz/osobni/zhodnoceni-uspor/investice/podilove-fondy/raiffeisen-realitni-fond.