Sobota 25. září. Svátek má Zlata.

RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL JE NEJLEPŠÍ BANKOU VE STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPĚ

Banky Raiffeisenbank 12.12.2016 | 12:07 0 Komentářů

Prestižní odborný časopis The Banker, vydávaný skupinou Financial Times, ocenil již podeváté Raiffeisen Bank International (RBI) titulem „Nejlepší banka ve střední a východní Evropě“. Ocenění pro nejlepší banku v dané zemi během slavnostního večera v Londýně rovněž získalo pět dceřiných bank, které patří, stejně jako česká Raiffeisenbank, do skupiny RBI. Konkrétně jde o banky v Bělorusku, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Rumunsku a na Slovensku.

Z ocenění mám velkou radost. Časopis The Banker vyzdvihl především naše strategické směřování, významnou pozici na trhu a širokou škálu produktů a služeb pro retailovou i korporátní klientelu ve 14 zemích střední a východní Evropy,“ řekl generální ředitel skupiny RBI Karl Sevelda a dodal: „Odborná porota taktéž ocenila vysokou odbornost, angažovanost a úspěchy našich zaměstnanců. Srdečné poděkování tak patří všem našim kolegyním a kolegům napříč celou skupinou RBI.“