CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

11. 12. 2012

Subjekty:

Provozní doba poboček ČSOB o Vánocích a transakce na konci roku

V týdnu od 17. do 21. prosince 2012 a ve dnech 27. a 28. prosince 2012 bude standardní provozní doba. Celá pobočková síť ČSOB bude uzavřena ve dnech 22. až 26. 12. 2012, dále 29. a 30. 12. 2012 a 1. 1. 2013. V pondělí 31. 12. 2012 bude provozní doba zkrácena do 13 hodin.

Ke konci roku mají klienti také poslední možnost, kdy mohou podat příkaz k úhradě, aby byla platba připsána na účet banky příjemce ještě do konce letošního roku.

Termíny pro platby tak, aby byly zaúčtovány v roce 2012:

Převody plateb v rámci ČSOB* v České republice (ať již příkazy k úhradě či inkasu) je potřeba zadat nejpozději 31. 12. 2012 (na pobočce do 13 hodin, elektronicky do 15 hodin). U příkazů k úhradě ve prospěch účtů vedených v jiných tuzemských bankách (standardní platba) platí nejzazší termín podání 28. 12. 2012 (na pobočce do 17 hodin, elektronicky do 18 hodin).