Středa 23. září. Svátek má Berta.

Provident má nového generálního ředitele

Investice 10.07.2012 | 16:53 1 Komentář

Generálním ředitelem společnosti Provident Financial pro ČR a SR se stal Russell Johnsen (53), který dosud vedl rumunskou pobočku a v nedávné době se podílel na úspěšné expanzi firmy do Mexika. Russell Johnsen střídá Chrise Wheelera, který ze společnosti po 27 letech odchází.

Russell Johnsen vystudoval MBA na univerzitě v Durhamu v Anglii a v Providentu pracuje na různých pozicích již od roku 1982. Začínal jako řadový pracovník a poté povýšil až na místo manažera pro severozápadní Anglii. V roce 1991 přešel do centrály firmy jako bezpečností manažer a o šest let později stál u vzniku mezinárodní divize Providentu a u otevření prvních dvou poboček – v České republice a v Polsku. Poté se Russell Johnsen věnoval řízení další expanze na mezinárodní trhy a to zejména do střední a východní Evropy a do střední Ameriky. V roce 2007 byl jmenován ředitelem pro rozvoj v Mexiku a v roce 2009 generálním ředitelem rumunské pobočky.

Jeden komentář: “Provident má nového generálního ředitele”

1. Majka napsal:

Půjčku 80 000 Kč mně přinesli po žádosti z http://fin2­4.cz/provident-pujcka/ hotově až domů hned následující den. Mají vyšší úroky než v bance, ale s tím jsem u nebankovní rychlé půjčky počítala. Proto já doporučuji.