Neděle 01. srpna. Svátek má Oskar.

Provident Financial má nového marketingového ředitele

Investice 03.05.2018 | 14:19 0 Komentářů

Novým marketingovým ředitelem a členem nejvyššího vedení českého Providentu se stal Evžen Chlanda (47).

Do své funkce nastoupil letos v březnu a v českém Providentu bude zodpovídat mimo jiné za budování značky, akvizici nových a retenci stávajících zákazníků, a také podporu nové digitální agendy.

Před příchodem do Providentu působil čtyři roky jako regionální manažer a obchodní ředitel ve společnosti AMC Networks Central Europe, kde odpovídal za fungování společnosti na českém a slovenském trhu. Osm let působil také ve společnosti Telefonica O2 Czech Republic, kde zastával funkci marketingového ředitele pro produkty a služby a následně ředitele Demand Management. Byl také ředitelem ve společnosti UPC Česká republika pro oblast satelitní služby UPC Direct. Má bohaté pracovní zkušenosti také z Austrálie, kde několik let pobýval.

Hovoří plynně anglicky a částečně italsky. Je ženatý a má tři děti. Kromě rodiny se ve volném čase rád věnuje sportu, závodním automobilům, motocyklům a kynologii.