CZK/€ 25.320 +0,18%

CZK/CHF 25.813 +0,21%

14. 11. 2018

Proběhl 10. franchisový večer, tentokrát s konceptem Bageterie Boulevard

V úterý 13. listopadu 2018 proběhl ve večerních hodinách v prostorách Bageterie Boulevard na Národní třídě, již 10. franchisový večer, který se nesl v duchu příjemného povídání s představiteli českého gurmánského konceptu s francouzským názvem.

Franchisový večer byl určený nejen pro členy Asociace franchisingu (ČAF), ale pro všechny, kteří se zajímají o tento koncept.

Uvítání se zhostil pan Jiří Krajča, projektový manažer ČAF, přivítal četné účastníky z řad franchisorů a franchisantů, kteří se sešli v počtu více než 30 účastníků, a poděkoval paní Veronice Plašilové, franchisové manažerce, za záštitu akce.

Moderace se tentokrát ujal pan Šimon Mastný, z franchisového konceptu TAB, který zpovídal pana Tomáše Janebu, ředitele, a pana Václava Bečváře, franšízového partnera Bageterie Boulevard.

Jaká je historie celého konceptu a proč právě BB se dozvěděli všichni, kteří se zúčastnili. Velice zajímavý byl skoro závěr diskuze, kdy pan Janeba s panem Bečvářem diskutovali s potenciálními zájemci o franchisu Bageterie Boulevard, na téma vztahů franchisor – franchisant, byly projednávány pozitivní i negativní aspekty franchisového vztahu a možné způsoby řešení, což účastníkům přineslo zajisté velký užitek. Druhá část večera pokračovala volnou diskuzí mezi jednotlivými účastníky, ať již se zástupci BB, tak i mezi jednotlivými účastníky večera. Leckdo litoval, že si nevyhradil více času, neboť večer s franchisanty byl poutavý. Že se v našem prostředí těší franchising velké oblibě dokazují i další velmi úspěšné koncepty, které mají v Čechách tradici více než deset let, takovými jsou například realitní síť CENTURY 21 nebo síť dietetických poraden Naturhouse.

Česká asociace franchisingu děkuje panu Šimonovi Mastnému z franchisového konceptu TAB za skvělou moderaci večera, zástupcům Bageterie Boulevard za poskytnutí prostor a příjemné setkání.

Akce proběhla jako doprovodná v rámci Týdne podnikání ELAI.

Nejbližší akcí České asociace franchisingu je Vánoční setkání členů Asociace, které proběhne 18. prosince 2018 v barokním koncertním sále Břevnovského kláštera.

Tisková zpráva: ČAF