Sobota 25. listopadu. Svátek má Kateřina.

Privátní bankovnictví ČSOB získalo prestižní ocenění od Euromoney

Banky ČSOB 15.02.2013 | 10:16 0 Komentářů

Privátní bankovnictví ČSOB potvrzuje svou vedoucí pozici na českém trhu a boduje v anketě časopisu Euromoney. Za profesionalitu a kvalitu poskytovaných služeb pro privátní klientelu získal ČSOB Private Banking od tohoto mezinárodního časopisu titul Nejlepšího privátního bankovnictví pro Českou republiku. Kromě tohoto uznání společnost získala ocenění i v dalších několika kategoriích.

„Cena v takto prestižní anketě je pro nás velikým úspěchem a potvrzuje dlouhodobé kvality našich privátních bankéřů a celého týmu. Do budoucna i nadále budeme poskytovat vysoce kvalitní služby, plnit přání a potřeby našich loajálních klientů, kterým tímto rovněž děkujeme za důvěru v naše služby. Motivace nám rozhodně nechybí,“ říká Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking.

V rámci ankety časopisu Euromoney získalo privátní bankovnictví ČSOB ocenění v kategoriích:

• Nejlepší privátní bankovnictví ČR (celkové pořadí)
  • Nejlepší Relationship management
  • Soukromí a bezpečnost

Služby ČSOB Private Banking jsou určeny pro klienty, kteří disponují finančními prostředky převyšujícími 10 miliónů Kč (nebo ekvivalent v jiné měně), a kteří mají zájem o nadstandardní služby a vyžadují bankovní obsluhu prostřednictvím stálého privátního bankéře. Na trhu hledáme pro klienty vždy to nejlepší a nabízíme široké portfolio produktů a služeb.

Magazín Euromoney byl založený v roce 1969. Je jedním z nejvlivnějších publikací o kapitálových trzích ve světě.