CZK/€ 24.650 -0,04%

CZK/CHF 24.004 +0,57%

24. 07. 2012

Subjekty:

PŘI SJEDNÁNÍ CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ ON-LINE ZÍSKAJÍ KLIENTI ČP TAKÉ POUKAZ V HODNOTĚ 200 KČ NA NÁKUP CEWE FOTOKNIHY

Pokud si sjednáte cestovní pojištění na webu ČP, dostanete nejen online slevu, ale nyní navíc i poukaz v hodnotě 200 Kč na nákup CEWE fotoknihy. On-line prostředí tak našlo v případě cestování synergii – pojištění přináší potřebnou ochranu, fotokniha zase umožní vychutnat si zážitky po dovolené v atraktivní podobě,“ říká Jiří Randák, ředitel Odboru řízení internetového prodeje ČP.

Klient s uzavřeným a zaplaceným cestovním pojištěním České pojišťovny následně obdrží e-mailem speciální poukaz s kódem.
Ten může na webu Fotolabu.cz využít až do konce října při nákupu jakékoli fotoknihy.

Díky této mimořádné akci mohou naši klienti zdarma při své on-line objednávce získat dvě varianty CEWE fotoknihy. Pokud by se rozhodli pro jiné parametry fotoknihy, samozřejmě jim platí dvousetkorunová sleva,“ upřesňuje Jiří Randák.

Cestovní pojištění patří k oblíbeným produktům, které lidé sjednávají nejen na pobočkách, ale také využívají možností moderních elektronických zařízení. Důvody jsou zřejmé – rychlost sjednání, možnost navolit si parametry pojištění podle vlastních představ, komfortně elektronicky zaplatit nebo pojištění uzavřít na poslední chvíli, třeba i cestou na letiště.