Středa 28. října. Je Státní Svátek

Při nákupech nad pět tisíc připíšeme pětistovku zpět na váš účet

–     Kreditní karta Odměna odmění klienta za nákupy nad 5 000 Kč jednorázovou částkou v hodnotě 500 Kč zpět na jeho kartový účet.

–     S Kreditní kartou Odměna klienti navíc mohou opakovaně získávat odměny za každý nákup v podobě 1 % zpět z každé platby kartou.

–     Každý si může vytvořit vlastní vzhled karty, který mu vyhovuje.

–     Kreditní karta Odměna umožňuje bezkontaktní platby u obchodníků. Klientům urychlí placení a ušetří čas.

Klienti, kteří si nově pořídí Kreditní kartu Odměna v období od 14. dubna do 15. června 2014 se mohou těšit, že za nákupy s touto kartou až do konce června 2014 obdrží od České spořitelny jednorázově odměnu v hodnotě 500 Kč zpět na svůj kartový účet, jakmile transakce v součtu přesáhnou 5 000 Kč. Započítávají se platby kartou u obchodníka nebo na internetu, stejně tak i výběry z bankomatu.

S Kreditní kartou Odměna klienti mohou opakovaně čerpat prostředky bez zajištění do výše 200 000 Kč se splatností až 55 dní bez navýšení a získávat odměny za každý nákup v podobě 1 % zpět z každé platby kartou. Další výhodou jsou slevy a odměny v rámci slevového programu Partner a odměny v bonusovém programu iBOD. O výhody a odměny kreditní karty se lze podělit také s rodinou, v nabídce od České spořitelny jsou až tři další kreditní karty pro členy rodiny. Majitel karty si může vytvořit vlastní stylový vzhled karty nebo si vybrat z galerie obrázků.

Marketingová podpora akce se zaměří na POS materiály na pobočkách v podobě brožury a online kanály: elektronický DM a leták, cílenou kampaň v Servis24 a na obrazovkách bankomatů a promo v rámci korporátních webových stránek ČS.