CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

24. 10. 2017

Předplacená karta FREEPAY MasterCard® představuje bezpečný způsob placení

Dobíjecí platební karta FREEPAY MasterCard® umožňuje pohodlný a velmi bezpečný způsob placení. Jde o plnohodnotnou platební kartu bez nutnosti vlastnit bankovní účet, kterou lze použít nejen k platbám u obchodníků v ČR a v zahraničí, ale i k výběrům hotovosti z bankomatů. Navíc předplacenou kartu může využít každý bez nutnosti jakýchkoliv závazků.

Dobíjecí platební karta FREEPAY MasterCard® je univerzální a nabízí široké možnosti využití. Jde o kartu, která není vázaná na žádný bankovní účet, ale je možné ji využívat ve stejném rozsahu jako běžné platební karty. Používání karty je tedy velmi bezpečné a v případě ztráty nehrozí zneužití nebo napadení bankovního účtu.  Platební karta umožňuje plnou kontrolu nad hospodařením – utratit lze jen to, co na ni vložíte.

S kartou je možné zcela bezpečně nakupovat na internetu nebo v cizině bez obav napadení bankovního účtu. Předplacená karta je i skvělým způsobem, jak vyplácet dětem kapesné. Děti se učí základy hospodaření s vlastními penězi a rodiče přitom mají kontrolu nad jejich výdaji. Rodiče ocení také možnost kdykoli v případě potřeby poslat hotovost i studentům na školách v jiném městě, nebo dokonce v cizině.

Předplacenou kartu FREEPAY MasterCard® lze jednoduše dobít několika způsoby. Bankovním převodem, platební kartou nebo vložením hotovosti. Karta je také dostupná všem bez nutnosti jakýchkoliv závazků. Její pořízení je velmi jednoduché, neprovází ho žádné papírování ani nutnost dokazování příjmů. Kartu lze také pohodlně objednat na internetu, doručena je do tří dnů.

Předplacená karta FREEPAY MasterCard® je vhodná i pro všechny, kteří z jakéhokoli důvodu nechtějí nebo nemohou vlastnit bankovní účet. Navíc majitel karty může být do jisté míry anonymní. Pokud si pořídí FREEPAY MasterCard® kartu s tzv. základním limitem ve výši 5000 korun, nemusí provádět identifikaci ke kartě.

Dobíjecí platební karty vydává společnost Prepaid Solutions, která nabízí i možnost firemních karetních programů na míru. Firemní programy reagují na potřeby zákazníků ve všech směrech fungování platebních karet (od vlastního designu, přes strukturu poplatků až po omezení plateb na některé obchodníky či bonusový systém).

Tisková zpráva: Prepaid Solutions