CZK/€ 24.530 -0,08%

CZK/CHF 25.393 -1,11%

22. 09. 2022

Pojišťovna YOUPLUS získala dvě ocenění v soutěži Zlatá mince 2022

V letošním ročníku prestižní slovenské soutěže finančních produktů Zlatá mince 2022 si YOUPLUS odnáší dvě ocenění. V kategorii Úrazové pojištění získala pojišťovna 2. místo za připojištění invalidity a zároveň bodovala v kategorii EKO produkt 2022.

Odborná porota soutěže složená ze 189 odborníků rozhodla na základě svého hlasování o výsledcích letošního ročníku Zlaté mince 2022 a YOUPLUS tak bodovala se slovenskou verzí rizikového životního pojištění 4U hned ve dvou kategoriích:

• místo v kategorii Úrazové pojištění – připojištění invalidity (způsobené

úrazem i nemocí)

• EKO produkt 2022

„Jsme rádi, že jsme dokázali obhájit ocenění z minulého roku. Dokazuje to, že náš úspěch nebyl dílem náhody. Naším cílem je neustále se zlepšovat a naplňovat očekávání klientů. Máme radost i z ocenění EKO produkt 2022. Porota ocenila náš „paperless“ koncept a zaměření na efektivitu procesů,“ říká Ľubor Vrlák, generální ředitel YOUPLUS.

O soutěži Zlatá mince

Zlatá mince je nezávislá a transparentní soutěž finančních produktů, která se na Slovensku koná od roku 2005. O pořadí v jednotlivých kategoriích rozhoduje odborná porota, kterou tvoří ekonomičtí novináři, zástupci vysokých škol, finančních serverů, finančních zprostředkovatelů, profesních asociací, autoři knih, tvůrci projektů finanční gramotnosti a pojistní matematici. Společně tvoří velmi hodnotný tým finančních expertů. V ročníku Zlatá mince 2022 se hlasovalo ve 35 produktových a 5 samostatných kategoriích. Odborná porota měla 189 členů.