Pondělí 21. června. Svátek má Alois.

Plážoví volejbalisté Perušič a Schweiner mají nového partnera, v olympijské sezoně je podpoří brokerská značka ProfitLevel

Investice 31.05.2021 | 12:56 0 Komentářů

České beachvolejbalové jedničky získaly v doposud nejdůležitější sezóně jejich společného působení nového partnera. Ondřej Perušič a David Schweiner navázali spolupráci s brokerem ProfitLevel.  Již tento víkend by měl ambiciózní tým definitivně potvrdit svou účast na olympijských hrách na turnaji Světového okruhu J&T Banka Ostrava Beach Open 2021.

„Ceníme si toho, že spolupracujeme se silnou společností, která působí v perspektivním prostředí online investování s výraznou dynamikou. Portfolio našich partnerů se tím dále diverzifikuje, což je vždy žádoucí, “ říká Martin Lébl, majitel hráčské agentury SportFin, která české reprezentanty zastupuje.

Konstantní progres v posledních letech, který započal příchodem italského trenéra Andrei Tomatise, umožnil volejbalistům reálně pomýšlet na start pod olympijskými kruhy. Body do kvalifikace jim přineslo zejména druhé místo na J&T Banka Ostrava Beach Open 2019, sbírku zkompletovali letos na jaře výhrou v katarském Dauhá a bronzem, který vybojovali v mexickém Cancúnu.

Po čtyřhvězdičkovém turnaji v ruském Soči se teď konečně představí domácím fanouškům na světově oceňovaném ostravském J&T Banka Ostrava Beach Open. Ten se stal také posledním kvalifikačním turnajem pro Tokio.

ProfitLevel se rozhodl spojit svou značku s Ondřejem Perušičem a Davidem Schweinerem, stále výraznějšími osobnostmi českého sportu, pro jejich výsledky a další potenciál, pro jejich ambice a vysoké cíle. ProfitLevel je značka poskytovatele investičních služeb v řadě zemí EU a nadnárodní přesah beachvolejbalové dvojice je pro společnost jedním z klíčových benefitů spolupráce.