Sobota 24. října. Svátek má Nina.

Platební styk a otevírací doba poboček KB na konci roku 2013

Všechny pobočky Komerční banky budou v závěru roku 2013 v provozu ve standardních otevíracích hodinách kromě 31. 12. 2013, kdy bude zkrácena otevírací doba všech poboček do 13.00 hodin.

Komerční banka připravila pro své klienty podrobné přehledy nejzazších termínů, ve kterých je nutné předat příkazy k úhradě (pro tuzemské nebo pro zahraniční platby včetně SEPA EuroPlateb), příkazy k inkasu a vklady hotovosti na přepážkách, pokud mají být zpracovány a připsány na účty příjemců ještě v roce 2013.

Klienti KB, kteří využívají online služeb přímého bankovnictví, jsou o nejzazších termínech předání příkazů informováni též pomocí vývěsky v příslušné aplikaci. Standardní platby v Kč do jiných bank v ČR je možné předat jejich prostřednictvím nejpozději 30. prosince 2013 do 20:30 hod. (se splatností v tomto dni) a platby v rámci KB 31. prosince 2013 do 20:30 hodin (se splatností v tomto dni). Dne 31. 12. 2013 lze ještě zaslat platby v Kč do jiných bank v ČR s označením expres až do 13.00 hodin. Služba Expresní linka KB bude k dispozici v nepřetržitém provozu i v období Vánoc a novoročních svátků.

Upozorňujeme, že vklady v hotovosti na účty Modré pyramidy stavební spořitelny, nebo na účty Penzijní společnosti KB, případně na účty vedené v ČNB, je nutné provést nejpozději do 30. prosince 2013 včetně, aby bylo zajištěno jejich připsání na příslušné účty ještě v roce 2013.

Detailní informace můžete získat na stránkách www.kb.cz nebo na všech pobočkách KB.