Sobota 24. června. Svátek má Jan.

Platební karta AXA CLUB již počtvrté oceněna Zlatou korunou

Banky AXA Bank 08.06.2012 | 12:00 0 Komentářů

V jubilejním desátém ročníku soutěže Zlatá koruna byla nejlepší platební kartou opět vyhlášena AXA karta. Zlaté ocenění si odnesla již počtvrté v řadě. Porota složená z nezávislých finančních odborníků tradičně ocenila možnost spořit si s kartou při každém nákupu, širokou síť partnerů AXA CLUBU a další výhody. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo ve čtvrtek 7. června pod záštitou ministerstva financí.

Jsme rádi, že odborníci oceňují AXA kartu stejně jako její uživatelé. I nadále budeme věrnostní program AXA CLUB rozvíjet a rozšiřovat spektrum jeho partnerů,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

Mezi nejnovější partnery AXA CLUBU se řadí SCANQuilt. Při každém nákupu jakéhokoliv zboží či služby na těchto stránkách získají držitelé AXA karty 5% bonus z útraty. Ten se jim připíše na účet jejich penzijního připojištění, nebo jej mohou použít na úhradu mimořádného pojistného či jako investici do podílových fondů AXA.

Držitel AXA karty získává AXA bonus za každý uskutečněný nákup v jakémkoliv obchodě. Bonus vždy činí minimálně 1 % z nákupu. V síti partnerů AXA CLUBU ale může dosáhnout 4 až 17 %. Klientům finanční skupiny AXA je pak tento bonus měsíčně připisován na účet zvoleného produktu. Mezi další výhody držitelů AXA karty patří asistenční služby v domácnosti v hodnotě 49 000 Kč ročně zdarma. Klienti tuto možnost využívají nejvíce při odstranění příčiny havárie vody, plynu nebo k odbornému otevření zabouchnutých dveří.

Významným partnerem AXA CLUBU je i UniCredit Bank. „Platební karta, která umí zároveň uspořit na stáří či zainvestovat do budoucnosti dětí, je unikátním produktem na trhu. Jsme velmi rádi, že si kartu cení jak klienti UniCredit Bank, tak i odborná porota Zlaté koruny,“ komentuje úspěch karty Leoš Pokorný, manažer oddělení Karty UniCredit Bank.

AXA karta byla uvedena na trh v roce 2006 a od té doby získala více než 25 tisíc spokojených uživatelů. Kartu s finanční rezervou od 10 000 do 250 000 Kč (do 50 000 Kč bez nutnosti dokládat příjem) získávají všichni členové AXA CLUBU, kam může vstoupit každý klient finanční skupiny AXA. Zlatou korunu v kategorii platebních karet získala AXA karta již v letech 2009, 2010 a 2011.

Partneři AXA CLUBU: bonusy při platbách AXA kartou s úvěrovým limitem

Benzina

0,5 Kč za každý načerpaný litr + 1 % z ceny transakce

(kromě vybraných čerpacích stanic)