CZK/€ 24.610 +0,18%

CZK/CHF 25.415 +0,21%

13. 06. 2012

Subjekty:

Partners jako první finančně poradenská společnost otevírá franšízy Partners market

Franšízy Partners market jsou vedle Klientských center dalším obchodním místem pro Partners bankovní služby, tedy společného projektu Partners a UniCredit Bank. Díky tomuto spojení získají klienti na těchto pobočkách kompletní bankovní služby a širokou paletu bankovních produktů. Franšízy Partners market jsou místem, kde klienti mohou komplexně
vyřešit a spravovat veškeré své osobní a rodinné finance. První Franšíza Partners bude otevřena 2. července 2012 v Tišňově na Moravě. Do konce letošního roku se plánuje otevření další 15 až 20 franšíz a závěrem roku 2013 jejich celkový počet naroste na 50.

„Naším cílem je vybudovat viditelnou pobočkovou síť směřující na naše nové i stávající klienty v malých a středních městech
a konkurující místní bance či pojišťovákům. Klienti budou mít k dispozici několik set finančních produktů, například spořicí účet s hodně zajímavým úrokem, plnohodnotný bankovní účet při splnění obratu zadarmo, konsolidaci úvěrů, celoroční cestovní pojištění, povinné ručení či pojištění domácnosti se zajímavou slevou, ale i komplikovanější úvěrové, pojistné a investiční produkty,“ říká manažer projektu Martin Pivoda z Partners, a dodává: „Výhodou tohoto obchodního modelu je, že franšízant
bude moci využít zázemí silné společnosti, její know-how, ale zároveň bude dostatečně autonomní a zodpovědný za obchodní úspěch franšízy s obrovskou nabídkou finančních produktů, služeb a všech možných akcí, které právě v různých finančních institucích probíhají.“

Franšízanty budou místní lidé, kteří mají dostatek zkušeností z oblasti financí nebo podnikání a mají v dané lokalitě dobré kontakty. Pokud se rozhodnou podnikat, získají vlastní pobočku vybudovanou na klíč v luxusním designu, pro sebe a své zaměstnance zajímavé finanční ohodnocení, analytické zázemí, vzdělávací systém a IT i marketingovou podporu největší finančně-poradenské společnosti na trhu.

Franšízanty budou místní lidé, kteří mají dostatek zkušeností z oblasti financí nebo podnikání a mají v dané lokalitě dobré kontakty. Pokud se rozhodnou podnikat, získají vlastní pobočku vybudovanou na klíč v luxusním designu, pro sebe a své zaměstnance zajímavé finanční ohodnocení, analytické zázemí, vzdělávací systém a IT i marketingovou podporu největší finančně-poradenské společnosti na trhu.