Pátek 24. září. Svátek má Jaromír.

Padla druhá nejvyšší výhra v historii Sportky!

Investice 08.09.2016 | 16:32 0 Komentářů

Nejvyšší výhra v roce 2016 a celkově druhá nejvyšší výhra v historii Sportky padla včera v okrese Ústí nad Labem. Sázející si díky výhře v Superjackpotu odnáší neuvěřitelných 201 252 720 Kč. Další milionář, tentokrát z Vysočiny, si po středečním losování vyzvedne 7 758 740 Kč.

Nejvyšší výhru od 2. listopadu 2014 si v nejbližších dnech přijede do budovy Sazky vyzvednout výherce, který vsadil jen pár hodin před losováním na jednom z terminálů na Ústecku. Výherce vyplnil plnou sázenku Sportky vlastními čísly, tedy 10 sloupců a doplňkovou hru Šance za 220 Kč.

„Výherce má nyní 35 dní, aby se o svoji výhru přihlásil, Sazka mu ji potom celou pošle na účet, který si výherce určí. S jistotou mohu říct, že výherce si tuto rekordní výhru užije ještě před Vánocemi. Těší nás navíc, že výhra padla přesně týden před tím, než Sazka oslaví 60 let od svého vzniku, tedy 60 let, kdy plníme sny svým zákazníkům a sportovcům, které podporujeme“, říká mluvčí Sazky Václav Friedmann.

Nejvyšší výhry v historii Sportky

Datum

Výhra

Region

3. listopadu 2013

399 904 705 Kč

Chrudimsko

7. září 2016

201 252 720 Kč

Ústecko

2. listopadu 2014

195 101 987 Kč

Praha – východ

20. srpna 2003

112 931 592 Kč

2. dubna 2014

109 235 236 Kč

Ostravsko

Včerejší losování však nenabídlo jen rekordní Superjackpot. Za pouhých 40 Kč si výherce ze Žďárska odnese 7 758 740 Kč.

„V letošním roce tak Sazka eviduje už 85 milionářů, kterým jsme vyplatili téměř 700 miliónů korun. Jsme hrdí na to, že můžeme vyplácet tolik vysokých výher a také potom investovat desítky milionů korun do podpory českého mládežnického sportu“, dodává Václav Friedmann.

Tisková zpráva: Sazka

Tagy sázka výhra