Čtvrtek 29. října. Svátek má Silvie.

Odměnu za řádné splácení úvěru až 50 000 kč mohou klienti Raiffeisenbank využít i v letošním roce

Banky Raiffeisenbank 23.01.2014 | 13:47 0 Komentářů

Raiffeisenbank v loňském roce zaznamenala výrazný nárůst zájmu o spotřebitelské úvěry, přispěla k tomu mj. odměna za řádné splácení půjček. Banka proto i v letošním roce bude dále zvýhodňovat dobře splácející klienty.  Podle řady srovnání patří spotřebitelské úvěry od Raiffeisenbank mezi nejvýhodnější na trhu, ve studii Navigátor bezpečného úvěru byla Raiffeisenbank dvakrát v řadě vyhlášena jako nejbezpečnější poskytovatel spotřebitelských úvěrů v České republice.

Raiffeisenbank zaznamenala v loňském roce velký nárůst zájmu o spotřebitelský úvěr Rychlá půjčka, k nárůstu počtu poskytnutých úvěrů došlo především v souvislosti s odměnou klientů za řádné splácení. „I díky této odměně patřily naše úvěry na konci loňského roku v řadě srovnání mezi nejvýhodnější na trhu, klienti si tento benefit oblíbili. V průběhu loňského roku se nám v rámci této kampaně  podařilo navýšit objem poskytnutých úvěrů o 46 procent,” uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Natália Hrbáčková.

„Zájem byl silný po celou dobu loňské kampaně, neplatí tedy, že by si u nás klienti brali úvěry především na vánoční dárky. Naopak vidíme, že si klienti půjčují vyšší částky, které využívají především na zboží s větší užitnou hodnotou,” dodala Natália Hrbáčková s tím, že průměrná výše spotřebitelského úvěru v Raiffeisenbank se pohybuje kolem 85 tisíc korun.

Podmínky akce se ani v letošním roce nemění. Pokud klient řádně splácí svůj úvěr, může získat zpět až 50 tisíc korun, výše bonusu se odvíjí od půjčené částky a délky splácení úvěru. „Nejjednodušší způsob, jak si včasné splácení zajistit, je založit si eKonto KOMPLET a z něj si nechat automaticky inkasovat splátky úvěru,”  uzavřela Natália Hrbáčková.

Úvěry od Raiffeisenbank se pravidelně umísťují na předních místech ve srovnání transparentnosti, bezpečnosti i poplatkové a cenové politiky. Raiffeisenbank se např. dvakrát v řadě v anketě Navigátor bezpečného úvěru umístila na prvním místě a obhájila tak svou pozici nejbezpečnějšího poskytovatele spotřebitelských úvěrů v České republice. Tento výsledek plně zapadá do strategie banky zaměřené především na nadstandardní kvalitu nabízených služeb a dlouhodobý vztah s klientem.