CZK/€ 25.265 +0,14%

11. 02. 2019

Subjekty:

Odborníci zvolili BT Metodiky Online vítězem Soutěže krásy

BT Metodiky Online, chytrý nástroj pro finanční poradce společnosti Broker Trust, zvítězil v Soutěži krásy pořádané organizátorem konference FINfest a portálem Poradci-sobě.cz. V prestižní soutěži zaměřené na finanční aplikace získaly BT Metodiky Online hlasy 45 % zúčastněných odborníků, což jim přineslo suverénní vítězství, které je o to cennější, že konkurence byla vysoká. Do soutěže se zapojila řada zajímavých projektů jako myDOCK od SABu, Stormm od M&M finance, Aegon Expert, Comadso srovnávač pojistných produktů a SMS Diagnostika osobních financí.

Analytici společnosti Broker Trust prošli při vytváření BT Metodik Online na 9 000 stránek dokumentace pojistných a úvěrových produktů dostupných na českém trhu. Nástroj porovnává na 40 000 položek, které jsou neustále aktualizovány.

Síla BT Metodik Online spočívá v tom, že finanční poradce rychle porovná podle klientových požadavků a potřeb jednotlivé produkty a vybere mu ten nejvhodnější. Vše probíhá interaktivně přes počítač nebo tablet, a to doslova na pár kliknutí. Finanční poradci tak ušetří při výběru produktů pro konkrétního klienta i desítky minut, protože nemusejí pročítat dokumentaci jednotlivých produktů. Díky BT Metodikám Online zvládnou poradci najít rychle přesné odpovědi i na komplikované dotazy klientů přímo na schůzce.

„Osobní kontakt je a bude pro finanční poradenství nenahraditelný, ale chytré nástroje posouvají náš obor na vyšší úroveň a pomáhají poskytovat ještě lepší poradenství. S vývojem podobných nástrojů budeme v Broker Trustu pokračovat a aktuálně na několika pracujeme,“ říká Zdeněk Sluka, zakladatel společnosti Broker Trust.

Soutěž krásy proběhla v rámci podzimního FINfestu. Do nového kola, které bude vyhodnoceno letos v květnu, přihlásil Broker Trust svůj další chytrý software, a to BT Invest. Jde o investiční platformu pro finanční poradce, ve které lze investice sjednávat online. Současně poradci umožňuje ukázat klientovi nejrůznější grafy či analýzy o vývoji trhů a jednotlivých aktiv, obratem vypočítat výnosy nebo generovat report. BT Invest pomáhá také s dodržováním platné legislativy a zpracováním nutné administrativy.