CZK/€ 24.645 -0,26%

CZK/£ 29.110 -0,59%

CZK/CHF 23.502 -0,56%

13. 12. 2021

Oblíbená motoristická aplikace Carolina brzy oslaví 100 tisíc uživatelů a představuje svou novou verzi

Oblíbená aplikace Carolina, kterou vyvinula společnost Cebia, v následujících dnech dle očekávání prolomí hranici 100 tisíc stažení. Necelý rok po vstupu strategického partnera, společnosti ESSOX, přichází nová, vylepšená verze aplikace, která má stále za cíl pomáhat uživatelům se správou vozidel. Kromě několika úprav uživatelského prostředí a dalších vylepšení přináší i možnost sjednat přímo z aplikace výhodnější pojištění nebo získat půjčku na automobil či jeho opravu až do výše 500 tisíc korun. I nadále pak Carolina poskytuje všechny služby, na které jsou její uživatelé zvyklí.

„V ESSOXu se takřka 30 let specializujeme na mobilitu a její financování. Je pro nás přirozené hledat nové cesty, jak pomoci našim zákazníkům jezdit bezpečněji, s větším komfortem a mít přehled o všech službách a nákladech spojených s provozem automobilu. Aplikace Carolina do této naší snahy dokonale zapadá a je jednou z cest, jak se přiblížit našim klientům, kterým tak můžeme usnadnit život,“ uvedla Jana Hanušová, generální ředitelka společnosti ESSOX.

V rámci partnerství, které bylo oznámeno na sklonku roku 2020, získal ESSOX od společnosti Cebia poloviční podíl na vlastnictví aplikace Carolina. Obě společnosti již v této době představily záměr dále aplikaci rozvíjet a podpořit rozšiřování její přidané hodnoty pro uživatele.

„Od roku 2017 získala Carolina mnoho spokojených uživatelů. Ti si oblíbili funkce, jako je prověření historie vozidla a jeho ocenění, a také možnost objednat ve svém mobilu další služby Cebia, které mohou díky Carolině získat s výraznou slevou. Jsem přesvědčen, že uvítají také doplnění sofistikovaných finančních služeb, které budou mít k dispozici nepřetržitě ve svém mobilním telefonu díky zapojení ESSOXu,“ doplnil Martin Pajer, generální ředitel společnosti Cebia.

Novou verzi Caroliny si mohou uživatelé od dnešního dne stáhnout do svých mobilů s operačními systémy Android, iOS i HarmonyOS (pro telefony Huawei). Přináší řadu zlepšení i nových funkcí, mimo jiné:

• možnost sjednat k automobilu výhodnější pojištění přímo z aplikace
  • možnost sjednat si on-line půjčku přímo z aplikace až do výše 500 tisíc Kč například na opravu, servis nebo nákup nového vozidla
  • ocenění vozidla podle aktuální situace na trhu
  • zjednodušení procesu registrace uživatele do Caroliny (stačí jen zadat e-mail)
  • vylepšení a úpravy na základě podnětů od uživatelů Caroliny

Součástí aplikace samozřejmě zůstávají nejen oblíbené funkce spojené s prověřením a oceněním vozidla, ale i s jeho správou – například upozornění na události spojené s provozem auta (STK, úhrada pojistného, apod.), evidence nákladů vozidla, ukládání dokumentů k vozidlu nebo uložení domovského servisu či informací o pojištění.

Kompletní informace o aplikaci i odkazy na stažení pro jednotlivé platformy naleznete na www.carolina.cz.