CZK/€ 24.340 +0,02%

CZK/£ 28.149 -0,26%

CZK/CHF 24.685 +0,02%

31. 10. 2016

Obchodní tým INSIA nastavil laťku vysoko a personálně posiluje

V průběhu letních měsíců obchodní oddělení společnosti INSIA posílilo o dva zkušené manažery rozvoje sítě.

Prvním je Mgr. Martin Růžička, který do INSIA přišel z UNIQUA pojišťovny, ve které působil více než 6 let. Měl zde na starost obchodní partnery z oblasti finančního poradenství. V INSIA se bude věnovat partnerům na Moravě.

Druhou významnou posilou je Jiří Grössl, který také není v oboru nováčkem. V předchozích třech letech zastával pozici oblastního ředitele rozvoje ve společnosti Broker Trust, kde byl zodpovědný za akviziční činnost a péči o smluvní partnery. Zkušenosti pan Grössl sbíral mimo jiné při budování a rozvoji brokerské distribuční sítě v zahraničí.

Obchodní ředitel, František Hudák, dodává: „Jsem rád, že se podařilo doplnit tým o tak zkušené manažery. Pokračujeme tak v naplňování obchodní strategie, kterou jsme si vytyčili – vytvořit profesionální zázemí pro odborníky v oblasti pojišťovnictví a financí.“

Třetí členkou týmu je Renata Žáčková, která ve společnosti INSIA působí již čtyři roky. Nově se zaměří na region Čechy, kde ji doplní Jiří Grössl.

Tisková zpráva: Insia