CZK/€ 25.230 -0,02%

CZK/CHF 26.023 +0,17%

17. 06. 2014

Novým předsedou představenstva BROKERJET ČS se stal Libor Janoušek

Libor Janoušek pracuje pro BROKERJET ČS od roku 2003. Od té doby měl na starosti obchodní strategii, vedl obchodní tým a staral se i o marketing společnosti. V nové funkci chce ještě lépe provázat BROKERJET ČS se zázemím a produkty mateřské společnosti České spořitelny. “Jelikož se většinu své kariéry věnuji zejména obchodu a práci s čísly, tak za svůj hlavní cíl považuji samozřejmě pozitivní hospodářský výsledek společnosti,” dodává Libor Janoušek.

Libor Janoušek je absolventem studia Executive Master of Business Administration na Brno Business School při Vysokém učení technickém v Brně. Dále absolvoval řadu odborných seminářů o kapitálovém trhu, je držitelem makléřské licence a makléřské licence pro deriváty. V roce 1999 získal v prestižní anketě Big Expert ocenění za nejúspěšnější odhady budoucího vývoje akcií a v roce 2000 za odhady úrokových sazeb a devizových kurzů. Od roku 1996 pracoval na mnoha pozicích ve společnosti Fio, mimo jiné jako vedoucí divize správy aktiv, resp. vedoucí obchodní divize.

Většinu volného času věnuje svým třem dětem. Zbytek pak tráví na kole či snowboardu, rád si zahraje squash a badminton.