Čtvrtek 22. října. Svátek má Sabina.

Novým členem představenstva Raiffeisenbank se stal Miloš Matula

Banky Raiffeisenbank 03.01.2014 | 15:14 0 Komentářů

Novým členem představenstva Raiffeisenbank se s účinností od 1. ledna stal Miloš Matula (37). Ve své nové pozici bude zodpovědný za oblast Operations. V pozici člena představenstva nahradí Jana Kubína, který v bance povede nově vzniklý útvar Inovací.

Miloš Matula (37) je absolventem Ekonomicko-správní fakulty na Masarykově univerzitě v Brně. Kariéru začínal v poradenské společnosti Accenture, kde se podílel na strategických projektech pro bankovní klienty v celé Evropě. Ve skupině RBI působí od roku 2007, když ve vídeňské centrále vedl řadu projektů a spolupracoval mj. i na vybudování online banky Zuno. Následně působil v Zunu jako člen představenstva zodpovědný za operations a IT.

Miloš Matula má syna a ve volném čase nejraději sportuje, rád tráví čas na basketbalovém hřišti nebo při golfu.

Představenstvo Raiffeisenbank tedy od počátku roku působí ve složení: Mario Drosc (předseda představenstva a generální ředitel), Rudolf Rabiňák, Vladimír Kreidl, František Ježek, Milan Hain, Jan Pudil a Miloš Matula.