Pondělí 12. dubna. Svátek má Julius.

NOVÝM ČLENEM NEJVYŠŠÍHO MANAGEMENTU BISNODE SE STAL JÚLIUS SAUER

Na pozici Country Managera Bisnode pro Slovensko od prosince nastupuje Július Sauer (37). Současně se stává členem nejužšího managementu česko-slovenského klastru Bisnode.

„Je mi potěšením přivítat Júlia Sauera na palubě česko-slovenského managementu pro aktivity Bisnode na území Slovenska. Jsem přesvědčen, že jeho zkušenosti a energie nás posunou vpřed, a že brzy budou patrné první pozitivní výsledky celého slovenského týmu pod jeho vedením. Má bezesporu na čem stavět. Přeji mu tímto mnoho úspěchů v jeho nového roli a těším se na spolupráci s ním,“ říká General Manager Czech Republic & Slovakia Bisnode, David Farský.

„Jsem hrdý, že se stávám součástí silné nadnárodní skupiny Bisnode. Věřím, že naplno využiji své dosavadní pracovní zkušenosti a naplním očekávání vedení, která jsou do mne vkládaná. Budu rozvíjet potenciál a jedinečnost, který má Bisnode na slovenském trhu,“ říká ke svému jmenování nový slovenský Country Manager, Július Sauer.

Július Sauer má bohaté zkušenosti z nejvyšších manažerských pozic v různých finančních institucí. Do Bisnode přichází ze spořitelního a úvěrového družstva AKCENTA, kde řídil bratislavskou, a později celou slovenskou pobočku. Působil také ve VÚB Leasing, VÚB Bance a Tatra Bance. Hovoří slovensky a anglicky. Vystudoval Universitu Komenského v Bratislavě se specializací na sportovní management.

Július má dvě děti. Miluje sport, hraje tenis, fotbal, hokej a závodní lyžování.