CZK/€ 24.755 +0,06%

CZK/CHF 24.693 -0,60%

17. 05. 2022

Nový spořicí účet od Raiffeisenbank nabízí úrok 4,50 %

Od 17. května 2022 nabízí Raiffeisenbank nový spořicí účet HIT PLUS s úrokovou sazbou 4,50 %. Nabídka platí pro všechny, kteří si spořicí účet založí.

Bonusová sazba ve výši 4,50 % pro částku do 250 tisíc korun bude klientům připsána vždy po ukončení kalendářního měsíce v případě aktivního využívání účtu, tedy v případě CHYTRÉHO a AKTIVNÍHO účtu při třech platbách kartou na internetu nebo v obchodě. Částka od 250 do 500 tisíc korun je úročená 0,10 %, nad 500 tisíc korun 0,01 %.

„Nový spořicí účet nabízí klientům jeden z nejvyšších úroků na trhu bez omezení možnosti vybírat a zároveň jim umožní své finance opravdu zhodnotit. Cílem nabídky je rozšířit zákaznickou základnu a také alespoň zčásti ochránit volné prostředky před inflací,“ říká Tereza Kaiseršotová, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

Aktuální spořicí účet XL budou mít klienti i nadále založený, případně si jej mohou změnit na HIT PLUS. Noví klienti ho již v nabídce nenaleznou.

Částka v CZK/ Sazba v % p.a. 0 – 250.000 250.001 – 500.000 nad 500.000
Spořicí účet HIT PLUS 0,10 % 0,10 % 0,01 %