CZK/€ 25.305 -0,06%

13. 04. 2016

Subjekty:

Novou ředitelkou Péče o zaměstnance Air Bank je Veronika Horáková

Veronika Horáková doteď vedla v Air Bank tým Partnerů péče o zaměstnance retailové divize. Celkově se v oboru pohybuje deset let. Před příchodem do Air Bank sbírala zkušenosti ve společnostech Česká Pojišťovna, GE Money Bank nebo Top Vision. V nich se kromě role byznys partnera pro různé divize zaměřovala na projekty v oblasti manažerského rozvoje, řízení talentů nebo změn firemní kultury.

Poslední roky se věnuje studiu koučinku a jeho praktickému a efektivnímu používání v praxi. Speciálně se pak zaměřuje na rozvoj a dynamiku skupin.

Ve svém volném čase Veronika Horáková ráda cestuje nebo si čte o historii, především o evropských dějinách. Baví ji také pohyb na horách, kde si ráda nazuje lyže nebo běžky, případně se věnuje skialpinismu.