Pondělí 21. června. Svátek má Alois.

Novou ředitelkou Péče o zaměstnance Air Bank je Veronika Horáková

Banky Air Bank 13.04.2016 | 12:06 0 Komentářů

Novou ředitelkou oddělení Péče o zaměstnance a členkou nejvyššího vedení Air Bank se od 1. dubna 2016 stala Veronika Horáková. Se svým týmem se soustředí na podporu a rozvoj zaměstnanců i celé firemní kultury. Na pozici nahradila Karolinu Šrámkovou, která se po téměř sedmi letech práce v bance rozhodla věnovat studiu v zahraničí a projektům, které jí přijdou do cesty.

Veronika Horáková doteď vedla v Air Bank tým Partnerů péče o zaměstnance retailové divize. Celkově se v oboru pohybuje deset let. Před příchodem do Air Bank sbírala zkušenosti ve společnostech Česká Pojišťovna, GE Money Bank nebo Top Vision. V nich se kromě role byznys partnera pro různé divize zaměřovala na projekty v oblasti manažerského rozvoje, řízení talentů nebo změn firemní kultury.

Poslední roky se věnuje studiu koučinku a jeho praktickému a efektivnímu používání v praxi. Speciálně se pak zaměřuje na rozvoj a dynamiku skupin.

Ve svém volném čase Veronika Horáková ráda cestuje nebo si čte o historii, především o evropských dějinách. Baví ji také pohyb na horách, kde si ráda nazuje lyže nebo běžky, případně se věnuje skialpinismu.