Čtvrtek 24. září. Svátek má Jaromír.

Novinka LBBW Bank CZ: garantované strukturované depozitum TOP BRANDS

Banky 29.10.2012 | 16:47 0 Komentářů

LBBW Bank CZ spouští v pondělí 29. 10. 2012 prodej nového produktu – strukturovaného depozita TOP BRANDS. Jedná se o depozitum se zajímavým úrokem 11 % za 3 roky. Díky garanci je klientovi zaručena 100% návratnost vložených prostředků. Nabídka je časově omezena do 20. 11. 2012.

Garantované depozitum TOP BRANDS má předem známý úrok, který je vázán na vývoj podkladového aktiva. Podkladovým aktivem je koš akcií vybraných společností zaměřených na nabídku luxusního zboží. V případě příznivého vývoje podkladového aktiva a splnění všech podmínek produktu získává klient zajímavý úrok 11 % za 3 roky.

Garance jistiny u tohoto produktu znamená, že i v případě nepříznivého vývoje podkladového aktiva je klientovi zaručena 100% návratnost vložených prostředků.

„Produkt TOP BRANDS přináší našim klientům možnost nadstandardního zhodnocení volných peněžních prostředků a je vhodnou alternativou ke spořicímu účtu či termínovanému vkladu,“ zhodnotil produkt Boris Čuchran, člen představenstva LBBW Bank zodpovědný za oblast Individuálního bankovnictví.

Více informací k nabídce se klient dozví na zákaznické lince LBBW Bank 844 844 822 nebo na jakékoliv pobočce banky.