Pondělí 08. března. Svátek má Gabriela.

Noví uživatelé účtu Tom dostanou od MONETA Money Bank až 2 000 Kč

MONETA Money Bank připravila pro nové klienty, kteří si letos do 30. dubna sjednají běžný učet Tom online, finanční odměnu. Pokud novopečení uživatelé účtu začnou hradit své útraty debetní kartou, získají měsíčně 2 % ze všech plateb doma i v zahraničí, u obchodníků nebo na internetu. Noví klienti mohou za každý měsíc získat zpět až 400 Kč, celkem až 2 000 Kč. Běžné účty lze rychle a bezpečně sjednat online přes mobilní aplikaci Smart Banka a na webu banky.

První odměna se počítá z transakcí v měsíci, ve kterém si nový klient účet založil, a z útrat během následujícího měsíce. „Naše nová nabídka je určena všem klientům, kteří neměli v loňském roce u MONETA Money Bank otevřený běžný účet nebo jakýkoliv jiný produkt. Chceme klientům ukázat, že běžný účet lze sjednat jednoduše, bezpečně a zdarma online kdykoliv a odkudkoliv. A při jeho používání a placení debetní kartou jim vrátíme peníze. Pro získání finanční odměny tedy nemusí klient dělat nic, co by běžně nedělal,“ říká Zuzana Filipová, tisková mluvčí MONETA Money Bank.

Kromě zmíněné finanční odměny a vedení zdarma v sobě běžný účet Tom nese řadu dalších výhod. Například lze skrze něj bezplatně provádět veškeré elektronicky zadané transakce včetně okamžitých plateb. Klienti MONETA Money Bank mohou ovládat svůj nový účet prostřednictvím mobilní aplikace Smart Banka, která je nejlépe hodnocenou mobilní aplikací na českém bankovním trhu. Kromě řady dalších funkcí k využití nabízí aplikace například on-line směnárnu s nejlepšími bankovními kurzy EUR a USD na trhu anebo lze skrze ni zdarma sjednat spořicí účet se zhodnocením 1,2 % do 1 mil. Kč nebo EUR a USD účet. Platit kartou lze pomocí chytrého telefonu (Apple Pay a Google Pay) nebo chytrých hodinek Garmin a Fitbit.