Neděle 17. ledna. Svátek má Drahoslav.

Nově zrekonstruovaná pobočka v Lazarské slavnostně otevřela

Banky Sberbank 06.09.2017 | 08:17 0 Komentářů

Jedna z největších poboček Sberbank CZ prošla rekonstrukcí. Po necelých dvou měsících se svým klientům znovu otevřela pobočka v Lazarské ulici v centru Prahy. Přináší jim nové, komfortní a příjemné prostředí v atraktivním designu.

„Mám velkou radost z celkového dojmu a atmosféry, kterou pobočka ve své finální úpravě nabízí. Jsem velmi rád, že se nám podařilo vytvořit svěží, moderní a praktický prostor, kde se nejen klienti, ale i zaměstnanci cítí velmi dobře,“ chválí ředitel pobočky Lukáš Krejčí: „Rekonstrukce na Lazarské ověřila i výbornou schopnost komunikace a spolupráce napříč celou bankou, už samotná příprava i následná realizace vyžadovala koordinaci mnoha oddělení.“ Rekonstrukce zvýšila především kvalitu a rychlost servisu. Vyšší komfort přináší například i nová zasedací místnost firemním klientům. Celková změna je dobře znát i z ulice. „Díky instalaci nového osvětlení je teď pobočka velmi dobře viditelná, a to v poměrně silném konkurenčním prostředí bank, které jsou v okolí Lazarské ulice umístěny,“ dodává Lukáš Krejčí.

Pobočka slouží občanům i podnikatelům v každodenním bankovnictví. Hodně jsou využívány hotovostní přepážky a směnárna. Pro rychlou a komfortní obsluhu jsou k dispozici dvě pokladny. Oblíbené jsou i bezpečnostní schránky. Díky své lokalitě v historickém centru Prahy do pobočky často zavítají turisté. Tým bankéřů Lazarské je připraven a obslouží v pěti světových jazycích. Znovuotevření pobočky podpoří také lokální mediální kampaň v centru Prahy, která osloví především místní rezidenty a návštěvníky.