Středa 22. září. Svátek má Darina.

Nové Účelové spoření České spořitelny pomůže lidem splnit jejich sny

Česká spořitelna připravila od května nejen pro své klienty nový spořicí produkt Účelové spoření, díky němuž si mohou zrealizovat své sny a přání. Prostřednictvím pravidelného ukládání finančních částek a vyššímu úrokovému zvýhodnění ve výši 1,3 % si jednoduše naspoří potřebnou částku na nákup vytouženého zboží. Navíc získají slevu na zboží a služby u vybraných obchodních partnerů.

V rámci Účelového spoření ČS je možné si zvolit účel spoření (například elektroniku, bílou techniku, nábytek či automobil), výši cílové částky a měsíční úložku, která je již od 300 Kč měsíčně. Naspořená částka je úročena 1,3 % ročně a lze ji kdykoliv během spoření bez poplatku vybrat. Účelové spoření ČS je možné sjednat v kterékoliv pobočce České spořitelny. Zájemci získají zdarma založení a vedení účtu, výběr hotovosti z účtu, vyhotovení a zaslání ročního výpisu. Žadatel o Účelové spoření ČS nemusí být klientem České spořitelny a využívat žádný z ostatních produktů.

Klienti Účelového spoření ČS navíc mají možnost využít slev na vybrané zboží a služby u obchodních partnerů. Slevy se vztahují např. na elekroniku, bílou techniku, dovolené, nábytek, automobily či vybavení zahrady a rekonstrukce obydlí. Slevy se pohybují od 10 do 40 %. V současné době jsou poskytovány slevy na vybrané zboží a služby u společností bauMax, Datart, Kika, Woodface, Firo Tour, Atis či Auto Jarov.