CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

20. 08. 2012

Subjekty:

Nové kreditní karty České spořitelny odmění klienty za všechny jejich nákupy

Mezi hlavní výhody obou kreditních karet patří odměna ve výši 1 % zpět z každého nákupu,  dále pak zvýhodněný příspěvek do Bonus programu (1 bod za každých zaplacených 10 Kč oproti standardním 20 Kč)   a slevový program Sphere (až 30% slevy za nákupy v České a Slovenské republice). Kreditní karta World navíc nabízí i pojištění karty a osobních věcí do výše 10 tis. Kč a zůstatkové zprávy SMS. Výhodou je též bezúročné období u bezhotovostních transakcí, které je u obou karet nastaveno na 55 dní.

„Při přípravě nových kreditních karet jsme se ptali našich klientů, co od kreditní karty očekávají. Na základě toho jsme připravili takové karty, které přináší nejvíce preferované výhody. Jednou z nich je možnost volby, kam odměnu ve výši 1 % z každého nákupu vrátit, zda na kartový účet, na účet penzijního připojištění či stavebního spoření,“ uvedla Veronika Jančová, ředitelka úseku řízení retailových produktů České spořitelny.

„Nové výhodné kreditní karty MasterCard si své místo v peněženkách jistě najdou. Z našeho průzkumu s názvem MasterIndex vyplývá, že pro 52 % respondentů jsou důležité především doplňkové služby, které jsou ke kartě navázány. MasterCard kreditní karty World a Odměna poskytují klientům takové benefity, se kterými budou jejich každodenní nákupy ještě příjemnější,“ uvedl Pavel Javorský, obchodní ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku.

Klienti si mohou ke své kreditní kartě nechat vydat až 3 karty dodatkové, a to v designu, který si sami zvolí. O pohybech na kartovém účtu mají kdykoliv přehled prostřednictvím internetového bankovnictví SERVIS 24 a také prostřednictvím výpisu. Kreditní karty mohou klienti využít všude tam, kde je logo společnosti MasterCard.