Pondělí 01. března. Svátek má Bedřich.

Nové aplikace pro mobilní bankovnictví Komerční banky se nyní dočkali i „jablíčkáři“

Po srpnovém představení zcela nové a moderní aplikace mobilního bankovnictví (Mobilní banka a Mobilní banka Business) pro telefony s operačním systémem Android nyní Komerční banka představila verzi i pro systém iOS. Na jejím vývoji a odladění se opět podílela přibližně tisícovka klientů KB i jiných bank. Zbrusu nová aplikace se zcela inovovaným designem je výrazně jednodušší a přehlednější s intuitivním ovládáním.

Stále hledáme nové možnosti a řešení, jak naše aplikace pro klienty vylepšit. Ačkoli nyní představujeme novou generací mobilního bankovnictví pro iOS, máme i jednu zásadní novinku pro uživatele s operačním systémem Android – přihlášení a autorizace přes Face Unlock. Komerční banka bude první bankou v ČR, která tuto autorizaci umožní,“ uvedl David Barczi, manažer Digitálních kanálů v KB.

Aplikace Mobilní banka je plně kompatibilní s iOS 13 a iPadOS (nový systém pro iPady). Komerční banka rovněž připravuje možnost instalace těchto aplikací i na počítače Mac (MacOS Catalina).

Nové aplikace Komerční banky Mobilní banka a Mobilní banka Business pro iOS umožňují například:

• světlý a tmavý design;
  • zjednodušené ovládání – pouze 5 položek menu;
  • zobrazení PIN k platebním kartám;
  • okamžité platby;
  • stahování výpisů a daňových potvrzení k produktům KB a finanční skupiny;
  • přehlednější detaily transakcí;
  • hlavní účet se třemi nejpoužívanějšími funkcemi.