Středa 20. listopadu. Svátek má Nikola.

Nová pobočka Equa bank byla otevřena v Příbrami

Banky Equa bank 18.10.2019 | 11:59 1 Komentář

Příbram, 18. října 2019 Equa bank pokračuje v rozšiřování obchodní sítě. Tento týden otevřela další novou pobočku, tentokrát v Příbrami,  na adrese Střelecká 28. Klienti mohou navštívit již 58 obchodních míst Equa bank po celé České republice, přičemž jejich dostupnost mají z kteréhokoliv místa v ČR do 30 minut běžnou dopravou.

Nová pobočka Equa bank je otevřena ve všední dny od 9.00 do17.00 hodin, na adrese Střelecká 28.

Pro nové klienty má pobočka připravenu akční nabídku: bonus ve výši 300 Kč. Každý, kdo si na nové příbramské pobočce do 31. prosince 2019 otevřete běžný účet a do dvou kalendářních měsíců od otevření účtu provede alespoň tři platby kartou, získává bonus 300 Kč. Samozřejmou součástí běžného účtu od Equa bank jsou přitom:

• zdarma výběry ze všech bankomatů v ČR,
  • zdarma vedení účtu, platební karta, internetové a mobilní bankovnictví, platby mobilem,
  • zdarma příchozí a odchozí platby v ČR.

Equa bank disponuje pobočkami jak v krajských městech, tak i ve vybraných okresních městech tak, aby prodejní síť Equa bank byla rovnoměrně rozmístěna po celé České republice. Všechny pobočky Equa bank reflektují požadavky klientů na maximální kvalitu a efektivitu obsluhy a pohodlí. K dispozici je Wi-Fi připojení, denní tisk a samozřejmostí je káva pro každého klienta. Na vybraných pobočkách je pro nejmenší připraven dětský koutek.

Jeden komentář: “Nová pobočka Equa bank byla otevřena v Příbrami”

1. Markéta napsal:

To je skvělá zpráva! U Equa Bank mám účet a ačkoli občas pracovně jezdím do Prahy a mám tak možnost si všechno zařídit tam, nově otevřenou pobočku v Příbrami rozhodně vřele uvítám!