CZK/€ 25.265 -0,04%

2 komentáře

Subjekty:

Nová pobočka Equa bank byla otevřena v České Lípě

Česká Lípa, 4. prosince 2019 Equa bank pokračuje v rozšiřování obchodní sítě. Ve středu 4. prosince 2019 otevřela další pobočku, tentokrát v Libereckém kraji v České Lípě. Zájemci o produkty a služby Equa bank ji najdou na adrese Berkova 107/2. Klienti mohou navštívit již 59 obchodních míst Equa bank po celé České republice, přičemž jejich dostupnost mají z kteréhokoliv místa v ČR do 30 minut běžnou dopravou.

Pro nové klienty má pobočka připravenu akční nabídku: bonus ve výši 300 Kč. Každý, kdo si na nové českolipské pobočce do 31. ledna 2020 otevřete běžný účet a do dvou kalendářních měsíců od otevření účtu provede alespoň tři platby kartou, získává bonus 300 Kč. Samozřejmou součástí běžného účtu od Equa bank jsou přitom:

• zdarma výběry ze všech bankomatů v ČR,
  • zdarma vedení účtu, platební karta, internetové a mobilní bankovnictví, platby mobilem,
  • zdarma příchozí a odchozí platby v ČR.

Nová pobočka Equa bank v České Lípě je otevřena ve všední dny od 9.00 do17.00 hodin, na adrese Berkova 107/2.

Equa bank disponuje pobočkami jak v krajských městech, tak i ve vybraných okresních městech tak, aby prodejní síť Equa bank byla rovnoměrně rozmístěna po celé České republice. Všechny pobočky Equa bank reflektují požadavky klientů na maximální kvalitu a efektivitu obsluhy a pohodlí. K dispozici je Wi-Fi připojení, denní tisk a samozřejmostí je káva pro každého klienta. Na vybraných pobočkách je pro nejmenší připraven dětský koutek.

Vstoupit do diskuze 2 komentáře