CZK/€ 25.305 -0,06%

02. 02. 2015

Subjekty:

NOVÁ KARTA BUSINESS WORLD VRÁTÍ Z KAŽDÉ PLATBY 1 % NA PODNIKATELSKÝ ÚČET

„Nová výhoda pro naše firemní zákazníky může znamenat znatelnou úsporu nákladů. Podnikatelé či firmy mohou ze svých nákupů ušetřit jednotky až desítky tisíc korun. Nemusí přitom dělat nic víc, než jen využít k platbě naší novou kreditní Kartu Business World,“ uvádí Patrice Begue, výkonný ředitel pro Marketing a Komunikaci KB.

V nabídce kreditních karet pro firmy a podnikatele je taková výhoda na českém trhu zcela unikátní. Karta Business World zároveň nabízí levnou formu financování, pokud je rozumně používána v rámci bezúročného období, které činí až 45 dní. Karta je pro všechny aktivní klienty vydávána zdarma a v případě, že jejich měsíční transakce provedené kartou dosáhnou 5 000 Kč, za kartu nic neplatí.

Díky nedávno zavedeným startovacím úvěrovým limitům ve výši 30 000 Kč novou kartu mohou získat téměř všichni podnikatelé, včetně těch začínajících, a to pouze na základě ověření v registrech a bez nutnosti dokládání finančních výkazů.

„Jsme nadšení, že Komerční banka spouští první kartu MasterCard® World Business v České republice. Je to produkt, který přináší hmatatelnou výhodu malým a středním podnikatelům v jejich každodenním životě.  Odměny za platbu kartou jsou poměrně časté na kreditních kartách pro běžné spotřebitele a Komerční banka je nyní přináší i na business kartách. Nepochybujeme o tom, že tento nový produkt u nás bude úspěšný stejně jako v jiných zemích, kde byl již spuštěn,“ dodává Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard Česká republika.

Karel Havlíček, předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR k tomu dodává: „Líbí se mi na tom to, že malá firma nezískává žádnou virtuální slevu nebo výhodu, o kterou třeba ani nestojí. Co je doma, to se počítá a peníz na účtu je pro každého dostatečně srozumitelný.“

„Výhoda vracení 1 % z platby u obchodníků je garantována do konce roku 2015. Její prodloužení bude záviset mimo jiné na rozhodnutí Evropského parlamentu o regulaci mezibankovních poplatků na podnikatelských kartách,“ doplňuje Patrice Begue.

Detailní parametry a výhody karty Business World lze nalézt na internetových stránkách Komerční banky.

Pro nové držitele kreditní karty Business World připravila Komerční banka soutěž o hodnotné ceny. Hlavní cenou v této soutěži je automobil Peugeot 308 SW.