Pátek 25. června. Svátek má Ivan.

Nová kampaň Zuno: Jedna půjčka stačí

Banky ZUNO Bank 06.04.2016 | 12:15 0 Komentářů

Banka Zuno zahajuje novou kampaň propagující půjčku na zařízení nového bydlení. Cílem je upozornit na běžný zvyk lidí brát si více půjček rychle za sebou. Kampaň naopak vyzvedává benefity jedné výhodné půjčky na všechno.

Součástí kampaně jsou dva zbrusu nové spoty, jeden z nich je cílen primárně na ženy, druhý oslovuje co nejširší cílovou skupinu.

„Na jaro jsme zvolili téma zařizování bydlení. Reklamy jsou propojené. Cílem je zdůraznit to, že místo několika půjček je výhodnější vzít si pouze jednu s výhodnou úrokovou sazbou a takovou výší splátky, kterou si mohu dovolit, říká Ewa Golińská, Digital marketing and Communication Supervisor online banky Zuno.

Skupinka již známých protagonistů reklam Zuno se z kancelářského prostředí přemístila do bytu, respektive výtahu v domě mladé blondýnky a společně přinášejí nábytek a vybavení. To si mladá dáma pořídila právě díky jedné výhodné půjčce.

Na nové spoty se můžete podívat zdezde

Kampaň startuje 6. dubna a poběží po celý rok střídavě s kampaní na refinancování nevýhodných úvěrů. Vytvořil ji interní tým banky Zuno ve spolupráci s agenturou Gunpowder. Její součástí je spot na TV Nova a TV Prima, podpořen je bannery, PPC a Facebookem.

Půjčku nebo refinancování je možné získat prostřednictvím webu www.zuno.cz nebo osobně na Chytrých adresách, které provozuje společnost Chytrý Honza.

Tagy kampaň ZUNO